Art Materials Janne - Voordelig kopen voor particulieren - Groothandelsprijzen voor iedereen - Talens Kunstschildersmaterialen voordeliger dan elders. Art Materials Janne de winkel voor al uw Teken- en Kunstenaarsbenodigdheden en Hobbyartikelen gelegen op het Industrieterrein Vostert in Bree.

Mijn Verhaal:

ART MATERIALS JANNE is gelegen op het Industrieterrein Vostert in Bree. Op 17 november 1997 ben ik mijn zaak begonnen onder de naam Hobbyatelier Janne in de Bosstraat in Maaseik. De daarop volgende jaren kende de zaak een enorme groei.

Door tal van mijn eigen  voorbeelden kon de klant zich vinden om zelf creatief aan de slag te gaan. Eind 2010 werd ik plotseling geveld door tegenslag en genoodzaakt mijn zaak stop te zetten. Vastbesloten om later wanneer alles zijn plaats zou hebben gekregen, elders terug te starten. In die tussenperiode bedacht ik mijn eigen concept.

Ik was er klaar voor om terug te beginnen en ging op zoek. Zo vond ik het pand, een grote gerenoveerde loods op het Industrieterrein in Bree. De grote verkoopoppervlakte (200 m²) en de uitbreidingsmogelijkheid, de eigen parking voor de deur, het grote winkelraam, dat was wat ik zocht. Hierbij een eigen atelier, om eindelijk een levenslange droom in werkelijkheid te kunnen omzetten.  

Ondertussen beschik ik over een gevarieerd en ruim assortiment kunstmaterialen en maken de hobbymaterialen weer terug deel uit van mijn verkoop. Ook in de webshop wordt hard gewerkt om alle artikelen, die wel in voorraad zijn in de winkel, deze ook in de webshop te zetten. Ook in webshop zal in de toekomst meer  uitleg worden gegeven over de producten.

Kom eens kijkje nemen in de winkel en laat je inspireren! je vind altijd wel iets leuks waarmee je aan de slag kan gaan.

Tot ziens in mijn winkel of webshop!
Martine Reinders

2014-07-07 17.12.16
Sluit Menu
×
×

Winkelmand