ART MATERIALS JANNE – Industrieterrein Vostert – Kluitshofweg 11A – 3960 Bree        

My Story

 

ART MATERIALS JANNE, Industrieterrein “Vostert”, Kluitshofweg 11A, 3960 Bree.                        Tel: +32 (0)89 25 88 96           GSM: +32 (0)474 88 24 11                                                          

Ik ben Martine Reinders en sinds 1997 actief in het verkopen van Teken-, Kunstschildersmaterialen en Hobbymaterialen. Ondertussen beschik ik over een groot en gevarieerd assortiment aan altijd behoudende scherpe prijzen!… en lever ik snel en voordelig in België en Nederland.

Het winkel/magazijn is gelegen op het industrieterrein “Vostert” in Bree, met een grote verkoopoppervlakte en een geweldige uitbreidingsmogelijkheid, een eigen parking voor de deur, en binnenkort mijn eigen atelier, om eindelijk een levenslange droom in werkelijkheid te laten gaan. Mijn werk is mijn passie en ik kan best zeggen dat ik heel wat productkennis heb vergaard en deze altijd heel graag deel met mijn klanten.

De webshop is nog maar pas vernieuwd waardoor ik u een betere en snellere service ga kunnen bieden. Helaas moeten nog heel veel artikelen in de webshop worden gezet die reeds voorradig zijn in het winkelmagazijn.. Wanneer je een artikel niet kan vinden in de webshop, aarzel dan niet en bel of mail mij, misschien is het toch in voorraad of kan ik het voor u alsnog bestellen.

Wil je meer weten… volg mij op Facebook of schrijf je in om de “Nieuwsbrief” te ontvangen.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan op de homepage, onder aan helemaal rechts

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwigheden en speciale acties! Tot kijk in mijn winkel!

Lieve groetjes, 

Martine

 

 

2014-07-07 17.12.16
Sluit Menu
×
×

Winkelmand