ART MATERIALS JANNE 

My Story

 

ART MATERIALS JANNE                            GSM: +32 (0)474 88 24 11                                                          

Art Materials Janne is actief in online verkoop van Teken-, Kunstschildersmaterialen en Hobby-artikelen. Ondertussen beschikken wij over een groot en gevarieerd assortiment aan altijd behoudende scherpe prijzen en leveren wij  snel en voordelig!!!

Omwille van de nieuwe opgelegde maatregelen door de Belgische wetgeving omtrent het Corona-virus doen wij voorlopig geen zendingen naar Nederland. Zodra deze maatregelen zijn opgeheven kunnen wij terug aan dezelfde leveringskosten bezorgen in Nederland zoals België, namelijk aan €4,95.  

Onze webshop is vernieuwd waardoor we u een betere en snellere service kunnen bieden. Helaas moeten er nog heel wat artikelen in de webshop worden gezet die reeds voorradig zijn. Wanneer u een artikel niet kan vinden in de webshop, aarzel dan niet en bel of mail mij, misschien is dit artikel toch in voorraad of kan ik het voor u alsnog bestellen.

Wil u op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en speciale acties, schrijf u in om onze Nieuwsbrief te ontvangen. Dit kan eenvoudig door inschrijven op de Homepagina. 

Wij wensen u veel creatief plezier !!!

2014-07-07 17.12.16