Over Ons

Home » Over Ons

ART MATERIALS JANNE

NIEUWE ZAAKNAAM!!!    VERNIEUWDE WEBSHOP!!!

ART MATERIALS JANNE is gevestigd op het industrieterrein “Vostert” in Bree. Ons assortiment bevat een ruim gamma Teken- en Kunstschildersmaterialen voor zowel beginnend tekenaar als voor de ervaren kunstschilder.

Ook heeft ART MATERIALS JANNE een uitgebreide keuze Hobbymaterialen, alles aan een betaalbare prijs. Wij leveren zowel aan particulieren als aan instellingen, kinderopvang, scholen en hobbycentra. Bekijk het gamma in onze shop en bestel online of kom langs in ons winkelmagazijn gelegen op het industrieterrein Vostert in Bree.

Indien u een artikel zoekt dat niet op de site staat, laat het ons dan weten zodanig dat wij kunnen nagaan of dit artikel toch voorradig is of indien niet we het gevraagde artikel voor u kunnen bestellen. Op dit ogenblik staan nog niet alle artikelen uit ons magazijn in de webshop, maar hier wordt hard aan gewerkt!

Suggesties, tips en ideeën zijn van harte welkom. Je kan deze doorgeven via het contactformulier. We zullen ze zeker meenemen om verder iets mee uit te werken.

Heb je vragen over onze materialen of producten?

Telefonisch zijn wij bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur.

Tel: +32 (0)89 25 88 96

Gsm: +32 (0)474 88 24 11

E-mail: info@artmaterialsjanne.com

Openingstijden

Dag Tijd
Maandag GESLOTEN
Dinsdag van 13.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 13.00 tot 18.00 uur
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur
Zondag GESLOTEN

Zon- en Feestdagen gesloten.