Over Ons

Home » Over Ons

ART MATERIALS JANNE

NIEUWE ZAAKNAAM!!!    VERNIEUWDE WEBSHOP!!!

ART MATERIALS JANNE is gevestigd op het industrieterrein “Vostert” in Bree. Ons assortiment bevat een ruim gamma Teken- en Kunstschildersmaterialen voor zowel beginnend tekenaar als voor de ervaren kunstschilder.

Ook heeft ART MATERIALS JANNE een uitgebreide keuze Hobbymaterialen, alles aan een betaalbare prijs. Wij leveren zowel aan particulieren als aan instellingen, kinderopvang, scholen en hobbycentra. Bekijk het gamma in onze shop en bestel online of kom langs in ons winkelmagazijn gelegen op het industrieterrein Vostert in Bree.

Indien u een artikel zoekt dat niet op de site staat, laat het ons dan weten zodanig dat wij kunnen nagaan of dit artikel toch voorradig is of indien niet we het gevraagde artikel voor u kunnen bestellen. Op dit ogenblik staan nog niet alle artikelen uit ons magazijn in de webshop.

Even een korte maar belangrijke uitleg betreffende de webshop;

Door stribbelingen met de webmaster is eindelijk na tussenkomst van een advocaat onze webshop vrijgegeven en kunnen we verder aan de slag. Het was voor mij dan ook een bewuste keuze om de naam van de zaak te wijzigen om terug met een nieuwe lijn te beginnen. De vele ongemakken voortvloeiend uit de webshop, het slechte tot geen e-mailverkeer, zullen tot het verleden horen. Vanaf nu kunnen we de webshop zelf beheren, hem naar eigen stijl en eigen functionaliteiten invullen. Er vanuit gaande dat de webshop voor u gemakkelijk en overzichtelijk wordt. Er zijn tal van artikelen voorradig in onze winkel die nog in de webshop moeten worden gezet. Wij zijn in ieder geval hard aan de slag met deze optimalisatie en houden u verder op de hoogte.

Tijdens het invullen blijft de webshop gewoon bereikbaar en kan je naar wens bestellen.

OVERIGENS STAAT ER VERDER NOG HEEL WAT TE GEBEUREN!!

Speciale acties, veel nieuwigheden, meer productoverzichten…

Een eigen HOBBY- en KUNSTKRANT…

Meer uitleg hierover volgt later. Suggesties, tips en ideeën zijn tevens van harte welkom. Je kan deze doorgeven via het contactformulier. We zullen ze zeker meenemen om verder iets mee uit te werken.

Heb je vragen over onze materialen of producten?

Telefonisch zijn wij bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur.

Tel: +32 (0)89 25 88 96

Gsm: +32 (0)474 88 24 11

E-mail: martinereinders51@gmail.com

Openingstijden

Dag Tijd
Maandag GESLOTEN
Dinsdag van 13.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 13.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 13.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur
Zondag GESLOTEN

Zon- en Feestdagen gesloten.