ART MATERIALS JANNE

 

Leveren & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 13:00u worden gedaan proberen wij diezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt dat ons echter om dit na te komen, soms kan het zijn dat we een door u besteld artikel niet in stock hebben en dan kan de levering van uw bestelling wel iets langer duren. Wanner dit gebeurd brengen wij u op de hoogte en verwittigen wij u over de nieuwe leveringstermijn of nalevering

Leveringen worden in eigen regio Limburg, (hieronder verdere informatie) door eigen vervoer gedaan. Wij verwittigen u op voorhand om uw pakket op het gepaste moment af te leveren. Buiten deze regio verloopt de levering via de postbode (BPost)

 

Leveringskosten

Bestellingen worden in de nabije regio met eigen vervoer geleverd, in acht genomen de speciale maatregelen omtrent Covid-19. Speciaal hierdoor en om samen deze moeilijke periode te overbruggen rekenen wij vanaf een aankoopbedrag vanaf €25,00 geen verzend- of leveringskosten aan in de regio rond Maaseik. Wij hebben dan ook een speciaal tarief levervrij in deze regio vastgelegd. Bekijk hieronder de regio’s en postcodes  met GRATIS verzending vanaf €25,00:

Maaseik (3680) – Dilsen-Stokkem (3650) – Maasmechelen (3630) – As (3665) – Niel-bij-As (3668) – Oudsbergen (3670 en 3660) – Genk (3600) – Kinrooi (3640) – Bocholt (3950) – Bree (3960) – Peer (3990). Is uw bestelling lager dan €25,00 betaald u €5,95 leveringskosten.

* Buiten deze regio’s in België: Vanaf €45,00 GRATIS levering!  Is uw bestelling lager dan betaald u €5,95 verzendingskosten. De levering gebeurd door BPost.

* Leveren naar Nederland vanaf €45,00 GRATIS levering. Is uw bestelling lager dan betaald u €5,95 verzendingskosten. 

 

Pakketten met afwijkende formaten of gewichten zoals onze schildersdoeken, schildersezels,… worden enkel uitgeleverd in de nabije regio waar wij zelf uitleveren. Bij deze artikelen staat de speciale vermelding ” Enkel levering mogelijk in de nabije regio”. Het gaat hier om artikelen die of om het gewicht of om de grootte te veel kosten om aan het gewone tarief te versturen.

Mits toeslag voor het leveren van grootte en zware artikelen kunnen wij buiten deze vermelde regio’s eveneens bij u bezorgen. Breng ons op de hoogte waar je woont en wat je wenst en in overleg trachten wij dit voor u te regelen. Dit kan telefonisch op het nummer: +32 (0)474 88 24 11 of stuur ons een chatbericht: info@artmaterialsjanne.com