Garantie & Service – Art Materials Janne

Retourtermijn

Wanneer u uw aankoop aan ART MATERIALS JANNE wilt retourneren, heeft u daar 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid voor. Deze termijn gaat in vanaf de eerste dag na het bezorgen van uw bestelling. Indien gewenst ontvangt u uw geld terug. Het bedrag zal binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen op uw rekening worden teruggestort. Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele en ongeopende verpakking te zitten. Redelijkerwijs is het artikel geschikt om opnieuw te verkopen. Retourneren is op kosten van de klant.

Garantietermijn

Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Deze garantie geld enkel indien er een duidelijk gebrek/defect aan het artikel te constateren valt. Indien u aanspraak wilt maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u het defect zo snel mogelijk na constatering te melden. Hierna heeft u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uitzoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.

Deze garantie vervalt wanneer:

  • U, de koper zelf heeft getracht het gebrek te herstellen.
  • U, de koper de gebruiksaanwijzing en/ of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd.
  • U, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

Defecte artikelen

In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door ART MATERIALS JANNE afgeleverd artikel, kunt u dit melden door te mailen naar info@artmaterialsjanne.com. Op onze artikelen zijn de wettelijk geldende garanties van toepassing. ART MATERIALS JANNE zal u vervolgens binnen de 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure. Eventuele kosten voor het retourneren worden aan u vergoed.

Wanneer u een stuk product heeft ontvangen wordt dit kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product. Indien mogelijk biedt u ons het defect product aan in de originele verpakking.

Niet correcte leveringen

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten.

Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen: info@artmaterialsjanne.com. Eventuele kosten voor het aan ons retourneren worden aan u vergoed. Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendingsbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Art Materials Janne neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt.