Eenvoudig snel en veilig betalen!

 

Bestellen bij ART MATERIALS JANNE betekent snel, simpel en vooral veilig betalen.
Wij bieden verschillende betaalmethodes aan om elektronisch te betalen.

BANCONTACT  – MISTER CASH

Tijdens het plaatsen van de bestelling kiest u eenvoudig voor de gewenste betaalmethode. Daarna wordt u doorgeleid naar een beveiligde omgeving, waar vervolgens de betaling uitgevoerd kan worden. De betaling wordt onmiddellijk verzonden! Wanneer de betaling is afgerond, wordt u automatisch doorgestuurd naar de bevestigingspagina in uw account.

Mochten er problemen ontstaan tijdens het betalingsproces, neem dan direct contact op via het Contact Formulier.

PAYPAL

Veiliger en beschermd betalen met payPal!

PayPal gebruikt krachtige versleutelings- en fraudepreventietools, om je financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan PayPal aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als je ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Het betalen met PayPal is handig en gemakkelijk. Gebruik je PayPal inloggegevens en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren. Als je One ToudTM activeert, blijf je ingelogd en verlopen online  betalingen sneller. Verder werkt PayPal zonder paslezers of ingewikkelde verificatiecodes.

Bescherming waar je op kunt rekenen is dat met PayPal’s Aankoopbescherming je recht hebt op de terugbetaling van de volledige aankoopprijs van het artikel ( plus de betaalde verzendkosten), wanneer je een artikel niet hebt ontvangen, of wanneer je het wel hebt ontvangen, maar het is niet wat je besteld had. Lees meer bij Algemene Voorwaarden bij PayPal.

IDEAL

 

KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken en door te mailen naar info@armaterialsjanne.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden bij: Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. 

Contactgegevens klantenservice

Gedurende onze klantenservice openingstijden zijn wij bereikbaar via e-mail en trachten wij zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. Uiteraard zijn we ook altijd telefonisch te bereiken.

Telefoon: +32 (0)474 88 24 11

Mail ons: info@artmaterialsjanne.com

Openingsuren klantenservice: Van maandag tot en met zaterdag van 10:00u tot 18:00u.

Art Materials Janne, 3680 Maaseik. Kvk: 

Veilig betalen met :